dde bg

Dobro došli na našu web stranicu

Sa zadovoljstvom vam želimo predstaviti našu novu i poboljšanu web stranicu, njen novi izgled i značajke.

S dugogodišnjim razvojem proizvoda i usluga visoke kvalitete, i dalje rastemo i razvijamo se. Imajući to u vidu, napravili smo novu web stranicu u potpunosti prilagođenu za pružanje svih potrebnih informacija i savjeta vezano za naše proizvode i tehnološka unapređenja u samo nekoliko klikova.

Novi dizajn

Sa svježim novim izgledom, čistim dizajnom i intuitivnom navigacijom, naš cilj je pružiti vam poboljšano iskustvo i jednostavnu navigaciju kroz sve potrebne informacije vezano za naše proizvode, njihovu primjenu i distribuciju.

Jednostavna navigacija

Omogućili smo jednostavnu navigaciju kroz sva područja primjene. Područja primjene su pak povezana s relevantnim proizvodima tako da brzo možete pronaći sve potrebne informacije u samo nekoliko klikova. Na jednom mjestu možete pronaći sve tehničke listove, Izjave o svojstvima i brošure svih proizvoda.

Poboljšana pretraga

Poboljšano pretraživanje na Ravatherm web stranicama omogućuje jednostavno i brzo pronalaženje sadržaja koji tražite.

Potpuna responzivnost

Web stranica je u potpunosti responzivna za sve uređaje čime olakšava navigaciju bez obzira jeste li za stolom ili u pokretu.

Novi sadržaj

Kreirali smo novi sadržaj, posebno što se tiče detaljnog opisa primjene i karakteristika svakog proizvoda. Naš je cilj pružiti vam sve potrebne informacije i pomoći vam donijeti odgovarajuće odluke.

Želite saznati više o našim proizvodima i informacije o narudžbi? Pošaljite nam poruku na info@duro-dakovic.hr ili nas nazovite.